10 ting du aldrig tænkt på at købe på Ebay

Jeg må indrømme, nogle gange får jeg drillet af venner eller familie for hvad jeg købe på eBay. Der er meget lidt, jeg køber jeg ikke mindst forsøger at købe på eBay først. Hvorfor ikke? Der er tusinder (hvis ikke millioner) af eBay oversigter på et givet tidspunkt–det er en ret fantastisk ressource for alt under solen. For alt, hvad du køber på eBay, er der formentlig mindst én anden ting, du ikke har tænkt på. For at starte du ud, her er en liste over ti ting du (formentlig) aldrig tænkt på at købe på eBay:

1. frimærker: Ja, det er muligt at få en rabat på frimærker! En masse gange virksomheder eller enkeltpersoner vil købe en masse mængde frimærker for en mailing og ender med at ikke bruge dem alle. De befordringspligtige virksomheder købe ikke tilbage frimærker, så et godt alternativ er at sælge på eBay. Forvente at skulle betale mellem 80% og 90% af pålydende værdi, med større rabat kommer fra en større købsantal.

2. timeshare: fast ejendom er store på eBay, især timeshare! Så længe du er forsigtig i læser alt med småt og købe fra en velrenommeret forhandler, kan du komme væk med en stor ferie til en fantastisk value. Du kan nemt vælge og vrage fra en bred vifte af steder, faciliteter og priser.

3. over-the-counter medicin: har brug for at genopfylde din levering af Advil, Visine, luftbårne eller Mylanta? Jeg køber næsten alle min over-the-counter medicin på eBay. Det er næsten altid drastisk billigere, og du kan også søge efter generiske eller gemme mærker. Jeg spare hundredvis af dollars om året gør dette.

4. makeup: Der er visse nuancer og visse mærker af makeup jeg ved, jeg vil altid bruge. Det er nemt at søge efter dem på eBay og købe dem i bulk eller med rabat. Det er også en fantastisk måde at finde udgåede farver, som du elsker og ikke kan leve uden! Jeg oprettet en søgning efter min favorit ophørte elementer og gemmer den, så jeg mailede når auktion matcher mine kriterier kommer op. Jeg har været i stand til at fortsætte med at bruge en bestemt skygge af læbestift på trods af at den blev afbrudt år siden.

5. eBay Business forsyninger: Jeg ser så mange mennesker, der sælger på eBay med polstret konvolutter eller andre forsyninger fra USPS–ikke de frie prioritet eller Express mail forsyninger, men dyrt tilbehør sælges i postkontorer. Hvis du ved, du vil sælge mere end bare et par punkter, købe dine leverancer på eBay! Store rabatter er at være haft på bubble afsendere, boble ark, etiketter og meget mere.

6. krydderier: Ja, køkken krydderier! Jeg spiser havregryn næsten hver morgen og bruge en generøs mængde af græskar pie krydderi efter smag. Jeg brugte mindst $3 hver gang jeg har købt en lille beholder med det i butikken. Jeg fandt en leverandør på eBay og var i stand at få over ti gange mængden for kun to gange prisen!

7. gavekort: Hvis du hyppigt handle på en bestemt butik, det betaler (bogstaveligt talt) at tjekke kategorien gavekort på eBay. Folk videresælge gavekort er de ikke interesseret i at bruge, og du kan ofte få en god rabat. Nogle af de mere populære butikker sælger næsten 100% af pålydende værdi, men andre sælge for 70-90% af pålydende værdi. Hvis du vil bruge penge på butikken alligevel, hvorfor ikke købe et gavekort og spare et par bukke? Jeg ser på det som gratis penge!

8. mad: Kategorien mad på eBay er enorm. Du kan købe din favorit oversøiske slik, sodavand smag du ikke kan finde lokalt, frisk bagt cookies bare som mor lavede dem, proteinbarer, elegante desserter og meget mere. Et ord af advarsel selv… udkig efter mad på eBay kan gøre dig sulten!

9. massage udnævnelser: Disse kan normalt findes i kategorien gavekort. Mange kurbade og massage terapi steder vil sælge gavekort til massage til nedsatte priser til at få nye kunder. Så længe du er omhyggelig med at kontrollere, at placeringen er legit, kan du finde en hel del. Jeg var i stand til at købe en fantastisk 1 times massage for kun $35.

10. magasin abonnementer: Magasiner Tjen penge sælge annoncer, og de kan opkræve mere for deres annoncer, hvis de har flere abonnenter. Derfor vil de give slip på en masse af abonnementer til mæglere til meget lave priser. En masse af disse mæglere sælger på eBay. Forestil dig at købe et års abonnement til dine foretrukne magasin for kun $3! De tager normalt fire til otte uger til at sparke, men det er værd at vente.

Forhåbentlig har disse ideer givet dig et udgangspunkt for en lang række måder du kan spare penge på daglig basis ved at købe via eBay. Glade bud!

This entry was posted in Artikler. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.