En termostat, der taler til en forbrugernes behov

Hvis du har et spørgsmål om hvordan man kan gøre dit hjem mere komfortable, kan du bede din termostat. En innovativ, programmerbare “taler” termostat er udviklet til at gøre det lettere for dig at styre dit hjem komfort systemer.

Funktionen EZ tale i “Taler termostat” fra Coleman® mærke af York, et Johnson kontrol selskab, lydeligt guider boligejere gennem hvert trin af programmeringen, en opvarmning/afkøling system termostat. Coleman opvarmning og Air Conditioning forhandler kan endda tilpasse de optagede meddelelser i enten en mandlig eller kvindelig stemme.

Hvis service er påkrævet, kan termostaten sige navn og kontaktoplysninger for forhandleren eller entreprenør, der har installeret udstyr. Dette giver boligejere med et let, one-touch Forhandlersøgning, der tager gætteriet ud af hvem man skal ringe og sparer tid med en murer Varde.

Separat hverdage og weekend tidsplaner kan du angive fire forskellige tid/temperatur indstillinger hver dag, mens en manuel Tilsidesæt funktion gør det muligt at ændre disse indstillinger. Termostaten er designet til at beskytte dit hjem komfort system med et antal af beskeder:

• Et lavt batteriniveau advarsel informerer dig, hvornår det er tid til at skifte batterier, hjælper med at bevare effektiviteten af systemet.

• i tilfælde af en strømafbrydelse, backup batteriet sparer tidsplanen og boligejer fra nulstilling af tidsplanen.

• The taler termostaten automatisk viser på varme ved 40 grader, selv hvis batterierne er døde eller er ikke installeret. Dette er en stor funktion for ferie hjem, eller når du er på ferie eller væk fra dit hus for lang tid.

• The taler termostat minder dig om, hvornår murer det er tid til at rense eller udskifte et filter.

• En anden advarsel minder dig om at udføre årlige vedligeholdelse og rutine service for at holde systemet udfører på optimal effektivitet.

Den brugervenlige taler termostat fra Coleman opvarmning og Air Conditioning tilbyder en række ekstra funktioner, vil appellere til boligejerne/lejere, herunder en nem-at-læse, tændte LCD display, der viser nuværende temperatur, sæt punkter og de opvarmning eller køling driftsform.

This entry was posted in Hus og have. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *