Årstidens sælger på Ebay.

Når du sælger på eBay, er det vigtigt at vide, hvordan du kan drage fordel af former for markeder du støder på i de forskellige årstider. Som hovedregel sommermånederne er langsom og vinterperioden er hurtig, men der er mere i det end det.

Det afhænger af, hvad du sælger.

Dit salg vil ikke nødvendigvis være langsommere om sommeren end om vinteren-kan de bare være anderledes. Hvis du sælger sportsudstyr, for eksempel, finder du formentlig ud at surfing gear sælger om sommeren, mens ski gear sælger om vinteren. Du skal sørge for du er klar til eventuelle sæsonbetingede udsving, der vil være i dit særlige marked og plan om på forhånd at drage fordel af dem.

Sælger i højsæsonen.

Feriesæsonen er Ebay’s peak, og det bedste tidspunkt at sælge på eBay – December rush er forholdsvis kort, men hvis du spiller det ret så du kunne gøre halvdelen din års overskud i disse dage.

I ferien, folk er på udkig efter gaver og eBay køre mere reklame end sædvanlige rettet mod købere, ikke sælgere. Målrette dine auktioner mere i retning af nye brugere end erfarne, skriver let at forstå beskrivelser. Hvis du har nogen varer, der efterspørges, prøve at liste nogle på auktion og nogle med høj men det nu priser, for at se, hvad der fungerer bedst.

Chancerne er du vil blive overrasket, når de køber det nu auktioner går næsten øjeblikkeligt og auktionerne rack op bud som ingen virksomhed. Det er vigtigt at huske, at de fleste af disse købere vil kun købe fra dig engang.

Sælger Off-peak.

For resten af året er markedet langt langsommere. Må ikke bekymre dig selv-du stadig kan tjene penge. Det er lidt ligesom at være en børsmægler: du kan tjene penge, om markedet er godt eller dårligt, hvis du ved hvad du laver.

Husk, at din målgruppe er lidt mere ‘ekspert’: du oftest sælger til folk, der ved, hvad de køber, og ved, hvad de ønsker at betale. Tage højde for dette ved at yde en service, der er egnet til disse kunder. Vis at du ved hvad du sælger og sælge ting konsekvent og du vil have folk, der kommer tilbage igen og igen.

Her er en ekstra drikkepenge, som du kan prøve. Hvis du kender til varer, der har en konsekvent værdi, kan det være værd at købe op så mange som du kan billigt i sommeren, gemme dem i et halvt år, og sælge dem i løbet af vinteren rush. Hvis du er villig til at give løbet lidt plads til opbevaring, kan du gøre en masse af fortjeneste ved lille indsats. Efter alt, behøver du ikke at tage emner ud af emballagen sidste sælgeren sætte dem i.

Hvis du har prøvet at søge efter et par flere eBay tips ved hjælp af de store søgemaskiner som Google og Yahoo, så du måske har stødt på nogen tilbyder at sælge dig alle hemmelighederne af eBay succes for en lav, lav pris. I den næste e-mail, vil jeg lade dig i på deres lille hemmeligheder gratis.

This entry was posted in Artikler. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.