De bedste mobilselskaber

Der findes i dag rigtig mange forskellige mobilselskaber. Derfor kan det næsten være helt uoverskueligt at gennemskue, hvilket selskab, som er det bedste.

Frygt ej. Artiklen her giver dig et bud på landets bedste mobilselskaber baseret på kundetilfredsheden for hvert af selskaberne. Og når kunderne er tilfredse, så er det i høj grad et udtryk for, at selskabet yder den service, som man har brug for som forbruger.

Test af det bedste mobilselskab ud fra kundetilfredshed

I en test foretaget af Teleprisguiden er foretaget en måling af dækning og netværk samt kundeservice og ydelser for på den måde at finde ud af, hvilket mobilselskab, der er det bedste.

  1. Som det mobilselskab, der rangerer allerhøjest findes Telmore. Det danske selskab startede helt tilbage i 2000 og har derfor 18 år på bagen. Telmore scorer på den bedste kundeservice samt den bedste dækning, hvor selskabet får 7,98 ud af 10 mulige i begge kategorier.
  2. Også højt rangerende findes Call Me og CBB Mobil. Disse har fået hhv. 7,57 og 7,10 i samlet kundetilfredshed, hvilket også placeres disse selskaber højt oppe på rangstigen i forhold til at finde de bedste teleselskaber.
  3. Næsten identiske ligger hernæst to store selskaber, hhv. TDC og Telia. Begge selskaber har fået samme antal point med hensyn til dækning og netværk. Her er der givet 6,73 point ud ad 10 mulige. TDC scorer dog 0,11 point højere i kundeservice og ydelser end Telia.
  4. Længere nede at listen finder man Oister og 3. Disse scorer begge kun en smule over middelpoint i den samlede kundetilfredshed.

Det mest populære mobilselskab

Tester man dog mobilselskaberne på andre parametre, så ser billedet pludselig anderledes ud.

Ud fra en vurdering af, hvilke selskaber, der er de mest populære, scorer 3 mobil højest karakter. Med abonnementspriser helt ned til 50 kr. om måneden, er de danskernes foretrukne.

Efter 3 mobil, er også selskabet CBB Mobil blandt de populære valgte selskaber at handle med. Hernæst kommer selskabet Fullrate, Glad Mobil og Green Speak.

Mobilselskabet Telmore, som var nr. 1 hvad angår kundetilfredshed, ligger blot på en 10. plads, når det kommer til popularitet. Man kan derfor måske anføre, at dette selskab er af lidt dyrere kaliber, hvorfor det er knap så populært som nogle af lavprisselskaberne. Til gengæld får man også valuta for pengene i kraft af god dækning og venlig kundeservice.

Som det er fremgået af ovenstående, er det svært at sige præcist, hvilket teleselskab, som er det bedste. Det handler i høj grad om, hvad du leder efter. Er du okay med en lidt ringere dækning til gengæld for en lav pris? Eller sætter du dækning og kundetilfredshed højest og er villig til at gå på kompromis med prisen?

This entry was posted in Artikler. Bookmark the permalink.