EBay Shipping – 10 Tips til at starte højre

Der er omkring så mange forskellige måder at skibet ebay elementer, som der er ebay sælgere. Det er sagt, er der mange eBay sælgere, der ikke sender, ved hjælp af den korrekte emballage eller den billigste service. Disse 10 tips er skrevet til at hjælpe sælgere få begyndt shipping deres ebay elementer korrekt.

1) altid pakke varen korrekt

Den største fejl du kan gøre når shipping en vare er at gå lettere på emballagen og sende et unportected element. Købere vil øjeblikkeligt forlader negativ feedback hvis varen ankommer beskadiget på grund af dårlig polstring. Sørg for, at du kigger ind i hensigtsmæssig emballering for varen du shipping – en bog er anderledes så Kina dukke, og begge kræver ordentlig materialer.

2) aldrig betale For emballage

Lige bag forkert pakning er over at betale for shipping materialer. Der er alt for mange kilder af gratis kasser og gratis polstring for at nødt til at købe dem. Jeg har været en powerseller på ebay for 4 år og ikke én gang har jeg betalt for emballage. EBay og USPS tilbyder gratis kasser, UPS tilbyder gratis forsendelsesetiketter. Lokale forhandlere vil generelt har gamle kasser liggende også – det er perfekt til de store emner.

3) skibet straks efter auktionen lukker

Så har du lige brugt $400 på den nyeste spilkonsol – købt det fra en eBay sælger. Ønsker du at vente en uge bare for sælgeren at afsende varen? Heller ikke dine kunder. Altid afsende varen så snart som muligt efter auktionen er lukket.

4) boks produkt før eBay Aucton er Over

Det er en god vane at komme ind i emballage varerne inden auktionen er afsluttet. Dette gør det overordentlig let at skibet inden for en dag for køber at betale. Shipping hurtigt vil fange god feedback mere end anythign andet.

5) bruge UPS jorden Shipping for store emner

Det er generelt bedst at bruge UPS jorden for noget, der vejer mere end 10lbs. Det er meget billigt at levere store varer med UPS. Selv langsommere end USPS, er det langt mere omkostningseffektive på større fragtomkostninger.

6) bruge USPS Priority Mail til at sende små emner

Noget mindre end 10lbs leveres bedst med prioriterede e-mails. Prioriteret post er meget hurtig og meget billig for små ting. Forsendelse med prioriteret post er også meget godt for din køber, da det vil få dem deres vare, hurtigt og effektivt.

7) USPS medier mail er bedste for Shipping medieemner

Hvis du leverer en bog, cd, dvd eller et andet emne, der passer i kategorien media – er det nok bedst at skibet med medier mail. Dette er en meget billig service, og er stor for de varer, det er beregnet til. Hvis din vare er dyrt, men kan det være bedre at bruge prioriteret post for at behage din køber.

8) omfatte en tak Note i hver pakke

Dette er en af de mest oversete metoder til at skabe afkast kunder. Du skal sende pakken alligevel, hvorfor ikke forsøge at få en anden eBay Køb ud af hver kunde? Næsten alle de store spillere på eBay bruger denne taktik.

9) bruge Paypal til at udskrive forsendelsesetiketter

Udskrivning eBay forsendelsesetiketter fra Paypal er en af de nemmeste og mest tidsbesparende funktioner kann til nye sælgere. Større eBay sælgere vil måske se ind i furthor automation, men for alt under 50 pakker om ugen – elektroniske etiketter fra Paypal er vejen at gå.

10) eBay Shipping tager at få bruges til at – dont Afslut

Ikke alle får ind i en rytme straks. Fragt på eBay kan være et forsøg på opgave – men holde gå og du vil snart blive belønnet med glade kunder og effektiv praksis. Det er vigtigt at lære og genoverveje og oprette din egen personlige bedste praksis. Med tiden, kan nogen skibet som en PowerSeller.

This entry was posted in Artikler and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.