Sådan kommer du godt i gang med at spille golf

På en solrig sommerdag er det helt fantastisk at kunne tilbringe tid på en golfbane. Golf er en svær sport, der både kræver teknik, taktik og en masse tålmodighed. Har du ikke spillet golf før, kan det virke svært at komme i gang. Hvordan du kommer godt i gang med at spille golf, kan du blive klogere på i denne artikel fra kviklanet.dk.

Golfundervisning

Næsten alle golfklubber tilbyder en eller anden form for undervisning. Hvis du er ny til golf, så vil undervisning være guld værd for dig, og det vil gøre, at du ikke får opbygget dig nogle dårlige vaner. Hvis du først har fået den forkerte teknik, er det utrolig svært at få tillært sig den rigtige teknik. Derfor skal du i gang med golfundervisning så hurtigt som muligt. Sørg for at få undervisning i alle dele af spillet – det gælder både putting, chip, driving, slag fra bunker med mere.

Øvelse gør mester

Hvis du gerne vil være god til golf, kræver det, som med alt andet, at du bruger meget tid på det. Når du først er kommet forbi begynderstadiet, kan det være svært at føle, at du bliver en bedre golfspiller. Her skal du blive ved og hele tiden arbejde med at udvikle din teknik. Jo mere du spiller, jo bedre vil du også blive. Bliv ved med at træne de forskellige facetter af spillet, som vi nævnte i tidligere afsnit.

Spil golf med andre

Det er nemt at køre død i golf, hvis du kun spiller med dig selv. Hvis du ikke har nogle venner eller bekendte at spille golf med, kan du bruge forskellige tilbud i klubben. Det kan være træning, melde dig ind i en klub i klubben og lignende. Her vil du kunne finde en ny omgangskreds, som du kan dyrke Jeres fælles interesse med. Tit kan du også møde golfspillere ude på banen, hvor I kan gå en runde sammen.

Golf kræver meget udstyr

Hvis du gerne vil være en god golfspiller, kommer du ikke uden om det gode udstyr. Når du stadig er begynder, vil du sagtens kunne klare dig med det billigere udstyr, men så snart du bliver bedre, vil du hurtigt kunne mærke forskel på en billig og dyr putter. Der findes et utal af forskellige jern og drivere, der er skræddersyet til forskellige afstande og underlag. Et godt råd er at starte stille og roligt ud, og så kan du altid bygge på, der hvor du synes du mangler.

Golfudstyr er ikke billigt

Golfudstyr er bestemt ikke billigt. Hvis du brænder for at komme i gang med at spille golf men har svært ved at finde økonomien til det, kan du overveje at finansiere udstyret med et kviklån. Et kviklån kan du tage hos en online låneudbyder, som der findes rigtig mange af i Danmark. En fordel ved kviklånet er, at der sjældent kræves sikkerhed. Det betyder dog også, at lånet bestemt ikke er den billigste måde at låne penge på. Renten på et kviklån kan sagtens være på op mod 20% om måneden. Det bliver altså hurtigt mange penge, du skal tilbagebetale ud over de lånte penge. Derfor skal du selvfølgelig altid tænke dig grundigt om, før du tager et kviklån for at finansiere dit nye golfudstyr.

This entry was posted in Luksuslivet. Bookmark the permalink.