Staying motiveret som du træner til en Marathon

De er meget mobile enheder, der tilbyder internetadgang samt en enorm samling af gratis eller billige applikationer egnet til pædagogisk brug. Når appsene er blevet downloadet, behøver iOS-enheder generelt ikke at få adgang til internettet for at være nyttige for skoler. Puder og andre iOS-enheder kan være vidunderlige pædagogiske værktøjer til gymnasier. De fleste af dem giver næsten enhver mulig bog i form af digital MP3, M4B (til iOS) eller OGG filer. Derefter skal du føje M4B-lydbogsfiler til den. Amazons revolutionerende trådløse læser kindle er tilføjet funktionen til at spille lydbånd, er det rart at lytte til yndlingssange, mens du holder en god bog, men så tiltalende som scenariet er, er det lidt svært at realisere for en iTunes-bruger, der har en masse itunes købt M4B lydbøger, for kindle er ikke kendt for sin kompatibilitet, alle lydformater en kindle kan håndtere er mp3 og Audible lydbøger.

Men opfyldelsen af dette mål, som du går, vil være et godt resultat af din udøvelse af beherskelse af det engelske sprog ved hjælp af lydbøger. Pete, først og fremmest held og lykke, og jeg er ikke facetious når jeg siger det. Der er en vigtig lektie i at vælge ens kampe, uanset om det er med en teenager, en studerende, eller et andet menneske på denne planet. Må ikke falde for denne fælde – der er ingen grund til at købe din Kindle fra sådanne websteder. Alt du behøver er et stykke letvægts papir eller vellum, et magasin eller bog, en blyant, og en sort markør.

Når dit farvesidedesign er markeret med blyant, skal du adskille vellumen og billedet nedenunder og gennemgå blyantsopsporingen med en sort permanent markør. Bemærk: Det er OK at spore et kommercielt billede til din egen personlige brug som en farveside, men at sælge din tegning eller offentliggøre det uden at give kredit til dit billede kilde kan betragtes som krænkelse af ophavsretten. Jeg vil nævne de apps, som jeg bruger i hver af følgende kategorier, men du kan finde andre, som du foretrækker, eller som er mere egnet til dit system kapaciteter. Med denne app, du kan beskytte dine største bøger fra ethvert sted, såsom dine sociale medier konti, din pc, din e-mail, og andre læsning apps uden meget af en gider. Undervisningsressourcer kan gemmes på dine foretrukne digitale enheder, herunder din pc, Mac, bærbar computer, iPad, smartphone, eReader eller elektronisk whiteboard. Selvom tildelinger ikke oprettes eller fuldføres i Noter, kan appen være nyttig til at tage noter under klassen eller en forelæsning.

For selv en masse måder at spille, skubbe på metal organer arbejde på vej i den rigtige retning master vej. Enheder og apps ændres med tiden. De kan forbedres eller afbrydes og kan ændre i pris eller tilgængelighed. Skoler kan muligvis ikke hente versioner med den nyeste teknologi, men enhederne og deres apps kan stadig være nyttige. Faktisk kan det i nogle tilfælde give dig en dybere forståelse af budskabet og gøre det lettere at huske, hvad forfatteren skrev. Hvis du endnu ikke har købt dig en malebog for voksne, eller du ønsker at afprøve nogle aldrig-før set design, gå videre og lave din egen farve side. Hvis du lytter til en bog hele vejen igennem, har du læst den.

Det er her, du tror, bedste lydbøger (lydbogreolen.dk) at det er på vej til dig. Farvelægning giver dig fordelen ved at stimulere hele din hjerne, men på en måde, der føles sjovt, ikke trættende. Dine handlinger er på linje med, hvad der er på vej til dig. Hvis du kan lide at snack, mens du farve, være opmærksom på, hvad du spiser og del dine snacks i stedet gumlede mindlessly ud af krakker og cookie pakker. Mens der er faktisk mange positive aspekter at arbejde i en malebøger, som med alle ting i livet, moderation er nøglen. Den logiske venstre side af din hjerne holder dig tegning inden for linjerne, mens den kreative højre side af din hjerne vælger, hvilke farver til at bruge. Farveslutter de to halvkugler af din hjerne.

This entry was posted in Finans og Penge. Bookmark the permalink.