fange Jaguar XJ6

At gøre sin offentlige debut i September 1968, Jaguar XJ6 både chokeret og overrasket folk. Det var en anderledes og unik form for køretøj, Ford Motor Company indført og markedsført under Jaguar mærke.

Ved første blev dette køretøj en vanskelig sag at fange. Dette var på grund af producentens svært ved at holde trit med efterspørgslen efter dette køretøj. Selv de mennesker, der forsøger at bede om testkørsler for forskellige forskellige formål havde at gå igennem en hårde tider og havde stødt på problemer som med hensyn til dette. Den første serie af Jaguar XJ6 afholdt enten en 4,235 cc I6 DOHC motor eller en 2,792 cc I6 DOHC motor. Givet som en mulighed var en fire trins manuel og en Borg Warner 3 hastighed automatisk.

Ifølge den nyeste model af Jaguar XJ6, har det stillet til rådighed i kun et trim niveau. Dette trim plan blev kort akselafstand eller også kendt som SWB. Dette køretøj legede også opvarmet hukommelse forsæderne, en soltag, en opvarmet forrude, en enkelt CD-afspiller og en CD stabler. Lydsystem for Jaguar XJ6 havde otte højttalere gjort standard. En auto-changer for seks CD diske blev givet som en mulighed. Også, det køretøj, som findes på toppen af sin rækkevidde og køretøj gruppe, prale electro-kromatisk sidespejle, der har evnen til at folde tilbage, power wash forlygter og xenon pærer. Ekstra funktioner er 19 tommer alufælge, hukommelse pack sæder og bagsæder, der trinløst opvarmes. Lytte til musik og lyd har været peppet med Jaguar Alpine lydsystem, subwoofere, og en halv snes højttalere. Også tilføjet i for ekstra underholdning og føler er stemmestyring lydkontrolelementerne, klima kontrol, telefonsystemer, navigationssystemet og tv.

Indre af Jaguar XJ6 kunne betragtes som fantastisk og fantastisk. Denne køretøjet sports et analogt ur og som helhed, kabinen giver en let komfort og afslappende tur for sine passagerer. Kraterets kunne bruges monteret med læder i farven på elfenben, mørkt metallisk blå eller metallisk rød. Kombinationen af farver udstråler skønhed samt elegance og raffinement.

Andre facetter af Jaguar XJ6 omfatter luftaffjedring, en elektronisk parkeringsbremse, udluftes alle runde diske, dynamisk stabilitetskontrol, trækkraft kontrol, forreste tågelygter, regn sensing vinduesviskere, en opvarmet bagrude, parkeringsassistent, en turcomputer, elektrisk front og passagersæder, burr valnød finer, læder interiør, front airbags, sideairbags, curtain airbags, en elektronisk bremse assist, energi absorberende sæder, bælte selestrammere til forsiden og bagsiden, og en elektrisk driver pedal justering.

er det rigtige sted at finde toppen af linjen Jaguar Autodele. Dens enorme lager omfatter tilbehør, bremser, kobling dele, elektriske dele, service værktøjer, udstødningsgas system dele og styretøj blandt mange andre. Uanset om du sigter til at ordne en gammel brugt Jaguar eller du ønsker nye højtydende bildele til din Jaguar, kan du finde alle dine Jaguar auto dele behov ved at besøge Jaguar dele og Jaguar Autodele site. Det er en af de mest betroede online auto dele butik. Garanteret lave priser, er alle produkter lavet af top kvalitet og holdbart materiale.

This entry was posted in Artikler and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.